Hvorfor kjøpe en komplett russebuss?

Hvorfor bør man velge å kjøpe russebuss?

Det er mange faktorer som må vurderes når man skal avgjøre om man skal leie eller kjøpe en russebuss. Begge alternativene har sine fordeler. På denne siden gjennomgår vi noen av fordelene med å kjøpe.

Alt inkludert i komplette kjøpepakker

Ser dere etter en russebuss hvor alt er ferdig montert og inkludert? Da er våre komplette busspakker noe for dere! Her er alt dere kan se og høre inkludert i pakken, samtidig som vi selvfølgelig står for godkjenninger og kontroller, blant annet hos Statens Vegvesen.

Russebussen blir deres etter overlevering, slik at dere selv kan selge den etter deres russetid. Selve prosessen starter med at vi avholder et møte hos oss på Høvik eller via video. Gruppen ramser opp ulike punkter som er viktige for dem ved ombygging og innkjøp av russebussen. Vi finner deres drømmebuss etter hva som er tilgjengelig på markedet av eksisterende rutebusser og turbusser. Derfra kjøper vi inn bussen, river alt av eksisterende vegger, tak og annet med standard busspreg. Vi totalrenoverer bussen slik at man ikke ser noen kjennetegn av en vanlig buss når vi er ferdig! Vi bygger vegger som enten males eller tapetseres og bygger høyttalertårn, slik at bussen får en classy og clean look!

Lyd i russebussen er like viktig for oss som for dere

Vi i Bussfix er svært opptatt av lyd, og det vet vi at russen er også! Derfor bruker vi utelukkende store og anerkjente høyttalemerker, som brukes på store konsertarenaer, festivaler osv. Vi leier ut høyttalere fra merker som blant annet Martin AudioWharfdalePioneerL-Acoustic og Turbosound. I satsebussene våre er det inkludert det vil kaller for en stappepakke. Målet med disse pakkene er å få stappet inn så mange høyttalere som mulig og samtidig plassere de best mulig i forhold til lydkvalitet. Det vil si at vi måler og planlegger hvor vi setter høyttalerne i russebussen. Lyd er alltid inkludert i alle kjøpepakkene våre.

Hjelp med salg av den komplette russebussen

Mange grupper bekymrer seg for salget av sin russebuss. Når russetiden er over og dere skal selge russebussen, hjelper vi dere derfor med salget. Dere får alt av informasjon og papirer på russebussen, og vi hjelper dere å videreformidle informasjonen på en enklere måte til de potensielle kundene deres.

I flere av pakkene våre tar bilder og videoer av russebussen deres, som fremstiller den best mulig. Disse bildene og videoene kan dere naturlig nok bruke i deres salgsannonse for å få bussen til å virke enda mer interessant for potensielle kjøpere. 

I tillegg til alt dette, har vi tilgang til premuim annonser hos noen av de største salgsplattformene i landet på russebuss. Dette er vi eneste russebussleverandør i landet som har. Dette vil si at deres salgsannonse ligger helt på toppen av siden til den er solgt. Dette vil genere mange ekstra visninger, og med dette også potensielt ekstra bud og høyere salgspris. 

Vi er ansvarlig for godkjenninger og kontroller av russebussen

Våre mekanikere går igjennom de komplette bussene som sendes videre på EU godkjenning, forvaltningskontroll og ombyggingskontroll. Dette er til vanlig en veldig variabel kostnad som kan være vanskelig å prise i et budsjett. Med en komplett kjøpebuss slipper dere dette ansvaret og de ekstra kostnadene som kan oppstå ved fiksing av bussen før disse kontrollene. I tillegg slipper dere alle småkostnader som man ofte glemmer, som for eksempler diesel, bom, prøveskilter, sjåfør osv.

Satsepakker og signatureffekter i deres buss

I Satsebussene våre bygger vi hele bussen etter deres konseptet. Man får også med ekstra effekter på både eksteriøret og interiøret i from av det vi kaller signatureffekter. Signatureffekter kan være en spesiell innebygget lyseffekt som gir et ekstra særpreg på russebussen, montere fylt med effekter til deres konsept eller noe annet som setter et særpreg på akkurat deres russebuss. Eksempler på dette er de pulserende lysende platene i loungen til «Nice for what 2020», hele taket i loungen til «Kaws 2019» eller alle de lysende skoleprøvene i taket til «High School 2019» . Vi fokuserer på hver meter av russebussen slik at hele bussen blir best mulig gjennomført. En satsebusspakke skal rett og slett skille seg ut! Her vil man ha en stor mulighet for å kunne vinne kåringer, både lokalt og landsdekkende.

Har deres russegruppe noen spørsmål angående komplette kjøpebusspakker eller ønsker et tilbud på en komplett kjøpebuss? Vi i Bussfix kan hjelpe med alt til russetiden, og svarer gjerne på deres spørsmål. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Noen tidligere russebusser fra Bussfix

Russ 2021 | Russ 2022 | Russ 2023

Få et uforpliktende tilbud

    Login

    Lost your password?