Ledige Stillinger

Ble du ikke helt ferdig med russetiden?

 

Bussfix søker ny fulltid Account Manager

 

Hva vi tilbyr:

I Bussfix kan vi tilby deg en variert arbeidsdag, god opplæring og verdifull utvikling som du tar med deg videre i arbeidslivet. For oss i Bussfix er det viktig å utnytte alle ansatte sine styrker og vi ser derfor internt når vi jobber med nye prosjekter. Det vil si at du har store muligheter til å få nye og spennende arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi har stort fokus på arbeidsmiljø med god atmosfære på arbeidsstedet. I Bussfix er vi handlekraftige og alle ansatte jobber hardt for å lykkes. Du får en god fastlønn med både provisjon og flere bonusordninger.

Hvem er Bussfix:

Bussfix er et av Norges største firmaer innen bygging av russebusser. Selskapet er en totalentreprenør som driver med utleie av lyd/lys og utfører innvendig og utvendig oppussing av russebussen.

Vi holder til på Høvik i Bærum og deler også kontorer med Dugnadsiden og Prouder, som er andre spennende selskaper i stor vekst i russebransjen. Som en profesjonell samarbeidspartner har vi et ønske om å gi russen en trygg og god opplevelse fram til russetiden sin. Dette oppnår vi ved å ansatte unge og engasjerte mennesker som forstår verdien dette har for kundene våre.

Hvem er du:

Er du ferdig med videregående eller høyskole og har en interesse for salg? er du på deg selv som hardtarbeidende og ønsker du å jobbe med unge mennesker? – Da er dette kanskje stillingen for deg! 

Bussfix sine kunder er ungdommer som vil ha hjelp med diverse håndverkstjenester til russebussen sin. Vi søker deg som gjerne vil jobbe med russen, trives i et ungt arbeidsmiljø, tilpasser deg forskjellige oppgaver, kunder og situasjoner, og du er flink til å strukturere hverdagen din. Du har gjerne vært med på en russegruppe selv (ikke et krav), og kjenner til utfordringene man kan støte på underveis. Kjennskap eller forståelse for grunnleggende håndverk er også en god egenskap (heller ikke et krav).

Stillingsbeskrivelse:

Som Account Manager i Bussfix jobber du mye fra sosiale medier og får ansvaret for å levere kvalitet gjennom hele salgsprosessen, inkludert videre oppfølging av kunden. Du styrer din egen arbeidshverdag og har stor frihet til å gjøre det du selv mener er mest produktivt. Du vil få muligheten til å reise rundt omkring i Norge, møte russen og bygge din egen portefølje.

Du må:

  • Være fleksibel på arbeidstid og tilgjengelighet
  • Kunne jobbe fra kontoret vårt på Høvik i Bærum
  • Være villig til å lære nye ting
  • Ha bestått videregående

 

Våre verdier:

Handlekraftig – Profesjonell – Tilpasningsdyktig – Kvalitet – Trygghet
Kjenner du deg igjen i annonsen og våre verdier? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg!
 —————————————————————————————————————————–
Bruk søknadsskjemaet under eller send søknad og CV sendes til: post@bussfix.no
Har du spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med oss på 64 80 88 71
Søknadsfrist: Snarest. Vi kommer til å ansette en person så fort vi føler vi finner en som passer til stillingen.

Søk på denne stillingen her

Vi krever ingen søknad og CV. Fyll inn info så tar vi kontakt fortløpende for en kort prat

    Login

    Lost your password?