Hvorfor leie russebuss?

Hvorfor bør man velge å leie russebuss?

Det er mange faktorer som må vurderes når man skal avgjøre om man skal leie eller kjøpe en russebuss. Begge alternativene har sine fordeler. På denne siden gjennomgår vi noen av fordelene med å leie.

Alt inkludert i leiepakker

I Bussfix sine leiepakker er absolutt alt inkludert. Når man bestemmer seg for å være en russegruppe som skal ha en russebuss, er det vanskelig å forestille seg alt man må sette seg inn i og tenke på. Vi inkluderer derfor absolutt alt som trengs på selve bussen, slik at dere kan overta en helt nøkkelferdig buss. For å ramse opp noen av tingene, inkluderer vi interiør, graffiti, grunning, selve russebussen, ombyggingskontroll hos statens vegvesen, eu kontroll, lagring, lyd, lys, elektrisk anlegg, strøm til alt som skal brukes, setetrekk, lounge og mye mye mer! Vi inkluderer også alle uforutsette kostnader i selve byggeprosessen.

Rullegaranti på leiebussen

Russegruppene jobber i alt fra 1 til 3 år mot en russetid som varer rundt 1 måned. Det er derfor ekstremt viktig at man ikke mister rulledager denne måneden. Med en leiebusspakke fra Bussfix garanterer vi for at dette ikke skjer. Alle våre leiebusser har rullegaranti. Det vil si at vi garanterer for at bussen deres ruller hele russetiden. Vi har egne mekanikere som gjennomgår bussene nøye hver år, slik at sjansen for feil er så liten som overhode mulig. Om en feil mot formodning skulle skje, har dere en teknisk garanti, også kalt rullegaranti, som vil si at vi fikser feilen for dere. Ikke bare fikser vi den, men dette gjør vi helt GRATIS, som en del av deres leiepakke. 

Vi har både egne mekanikere på veien, og samarbeidsverksteder rundt i store deler av Norge som gjør at vi kan fikse de aller fleste feil umiddelbart. Om feilen mot alle odds er så omfattende at den ikke kan fikses umiddelbart, vil deres gruppe få tilgang til en reservebuss som dere kan bruke til deres buss er på veien igjen. En mer sikker russetid vil du ikke kunne finne! Rullegaranti er av mange sett på som den største fordelen og tryggheten med å leie en russebuss.

Slipp å selge bussen

Det å skulle selge russebussen er det mange som bekymrer seg for. Ved å leie en russebuss, trenger dere ikke tenke på salg i det hele tatt. Dere bruker leiebussen feilfritt hele russetiden, og leverer den tilbake når russetiden er ferdig. Mange russegrupper som kjøper en russebuss selv, blir sittende igjen med denne lenge etter russetiden. Dette er veldig stressende av flere grunner. 

Folk vil generelt sett bli ferdig med russebussen og alt rundt denne så fort som mulig etter russetiden. Det kan også være veldig dyrt å ha bussen stående. Hvis den står med skilter, må man betale forsikring og vektårsavgift, som vil tilsvare mange tusen hver måned. Om man tar av skiltene og leverer inn disse, har man ikke lov å stå parkert på offentlig vei mer enn 2 uker i et strekk, og må flytte på bussen jevnlig. I tillegg er det en stor risiko for hærverk og uforutsette feil/problemer om russebussen blir stående stille og forlatt over en lengre periode.

Kan man få en kul leiebuss?

Det eneste svaret her er ABSOLUTT! Våre leiepakker fås både som billigere, cleane, ensfargede busser og som de største satsebussene det året. Har du en leiepakke, kan du reservere en pakke som gjør at du får samme type buss som blant annet Kaws 2019, Hvelvet 2020, Nice For What 2020, High School 2019 og mange flere av våre komplette satsebusser har hatt tidligere! Vi bygger bussene etter deres konsept, og skreddersyr pakkene etter deres russegruppe sine ønsker. Dette gjelder uavhengig av om dere vil satse på lyd, lys, uterigg, interiør, eksteriør, setetrekk eller generelt alt.

Har deres russegruppe noen spørsmål angående leiebusspakker eller ønsker et tilbud på en leiebuss? Vi i Bussfix kan hjelpe med alt til russetiden, og svarer gjerne på deres spørsmål. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Noen av våre tidligere leiebusser

Russ 2021 | Russ 2022 | Russ 2023

Få et uforpliktende tilbud

    Login

    Lost your password?