Interiør i russebuss

Hva kan Bussfix tilby innen Interiør i russebussen?

Bussfix leverer alt av interiør til russebusser. Vi tar på oss alt fra små interiørprosjekter, og helt opp til komplette interiører. Vårt hovedmotto er «alt til russebuss», det vil si at vi i hovedsak ikke har noen begrensninger i form av størrelse på interiørprosjektet. Vi har snekkere, møbeltapetsører og andre fagfolk med titalls års erfaring. Vi har også egne spraykunstnere, som vi flyr inn fra land rundt omkring i verden. Dette gjør at vi kan hjelpe dere med interiør, uansett ønske og størrelse. Eksempler på interiør kan være bygging av vegger, tak, en ny større lounge, en ny bar, malingsarbeider, spraying innvendig eller helt nye og spennende prosjekter! Vi i Bussfix har god dialog og erfaring med Statens vegvesen, og generelt bred kunnskap om lovverket som er gjeldende ved bygging av russebuss. Dette gjør at vi også kan veilede dere på hva som er lov, og hva som ikke bør gjøres. Vi setter alltid deres sikkerhet i fokus! 

Hvordan prises interiør?

Ettersom interiør varierer ekstremt mye fra russebuss til russebuss, har vi sjeldent en fast prisliste. Dette for å sikre at dere får riktig pris på de arbeidene dere ønsker utført. For å prise interiør, ser vi på hva som faktisk skal gjøre og hvilke materialer som skal brukes. Dette legger vi inn i en kalkyle, slik at vi kan beregne en riktigst og lavest mulig pris. Fagfolkene hos oss som priser disse arbeidene, har over 10 års samlet erfaring innen prosjektledelse og prising av håndverksjobber. Noen av våre tjenester, som for eksempel setetrekk kan prises i en stykkpris. Vi anbefaler dog alltid at vi tar et møte for å gjennomgå deres ønsker, gjeldende krav og eventuelt andre faktorer som kan være viktig for at pris og prosjekt skal bli så bra og enkelt som mulig. Generelt ønsker vi å ha konkurransedyktige priser på interiør, og en meget god fagmessig utførelse.
 

Hvilke erfaring har vi fra interiør i russebuss?

Her kommer mer info.

Mye mer enn interiør!

Vi i Bussfix leverer alt til russebusser. Det vil si at vi kan levere mye mer enn bare interiøret i russebussen deres. Vi har komplette leiepakker, hvor man leier busser med alt inkludert. Vi selger også komplette busser, hvor vi kan hjelpe med hele salgsprosessen når dere skal selge russebussen videre, slik at risikoen deres blir mye mindre.
Lurer dere på hva som er fordeler med å leie eller kjøpe en komplett russebusspakke, kan dere lese våre artikler her:
 
Vi tar gjerne et uforpliktende møte, hvor vi går igjennom generelle tips og triks når man skal være på russebuss. Her kan vi også sette opp tilbud, gå igjennom priser eller svare på de spørsmålene dere måtte ha. Legg igjen kontaktinformasjonene under, så tar en av våre sponsorsjefer kontakt!

Få et uforpliktende tilbud

    Login

    Lost your password?